Prestijli Projelerin “Vakum Degazörleri”, Vira Isı’ya Emanet

Yüksek kaliteli projelerin çözüm ortağı olan Vira Isı, ürünlerini prestijli projeler ile buluşturmaya devam ediyor. İstanbul’un en prestijli projelerinden Taksim 360 ve Üsküdar Nevbahar projeleri de ViraDeg Vakum Degazörlerini tercih edenler arasında yerini aldı.

2019 Haziran ayında yaptığı toplantı ile yurtdışındaki bayilerine ve yurtiçindeki projecilere ViraDeg Vakum Degazörü’nü tanıtan Vira Isı, tanıtımını yaptığı ürünlerin Avrupa’nın birçok ülkesinde olduğu gibi Türkiye’de de prestijli projelerde kullanılmasının gururunu yaşıyor.

Vakumlu gaz giderici olarak da isimlendirilebilen ViraDeg Vakum Degazörleri, birçok sistem durumu ve bilgilerini okuyabilen ve kaydedebilen tam otomatik bir kontrol sistemine sahiptir. ViraDeg optimum enerji verimliliği elde edilmesine ve sağlıklı bir ısıtma sistemi sağlanmasına olanak tanırken zamanla oluşabilecek maliyetlerden de tasarruf sağlayan paket tip bir üründür. Korozyon gibi havadan kaynaklanan sorunların önüne geçebilmek ve sistemin ömrünü uzatmak amacıyla dizayn edilmiştir.

Vira, Taksim 360 projesine Avrupa standartlarında üretmiş olduğu manyetik tortu tutucu, hava ayrıcı, otomatik hava purjörleri ve vakum degazörü ile komple sistem çözümü sunuyor. Manyetik tortu tutucu ile hem tesisattaki tortuların hem de metal partiküllerin tutulması amaçlanırken, otomatik hava purjörleri ile uç noktalarda biriken serbest havanın, hava ayırıcı ile hava kabarcıklarının ve vakum degazörü ile çözünmüş havanın ayrıştırılması amaçlanıyor.

Sisteme bypass şeklinde bağlanan ViraDeg-R modeli refill özelliği ile sistem basıncının düşmesi halinde dolum yapılarak basıncı dengeleniyor.

Üsküdar Nevbahar projesi de ViraDeg V6 modelini tercih eden projeler arasında yer alıyor.

ViraDeg vakum degazörleri 4 bara kadar olan tesisatlarda ViraDeg V4, 6 bara kadar olan tesisatlarda ViraDeg V6 ve 9 bara kadar olan tesisatlarda ise ViraDeg  V9 modeli  ile hizmet verir. ViraDeg  V4-R, V6-R ve V9-R modelleri ise bu ürünlerin otomatik dolum özelliği olan versiyonlarıdır. Bunun yanı sıra tesisatın tamamen havasızlaşması durumunda kendini standby konumuna alarak enerji israfının önüne geçiliyor. Tesisata yeniden bir hava girişi olması durumunda tekrar çalışmaya başlayarak sistemi sürekli olarak havadan arındırıyor.

E-Bülten Kayıt