ISKAV 47’nci Mütevelli Heyeti Olağan Seçimli Genel Kurulu Gerçekleştirildi

Isıtma Soğutma Klima Araştırma ve Eğitim Vakfı 47’nci Mütevelli Heyeti Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısını, 29 Kasım 2021 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirdi. Toplantı görev süresi dolan Mütevelli Heyeti Başkanı Ersin Gökbudak’ın açılış konuşması ile başladı, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasının ardından yeni dönem Mütevelli Heyeti Başkan seçimi gerçekleştirildi. Mütevelli Heyetinin talebi üzerine Ersin Gökbudak yeniden aday oldu ve oybirliği ile seçildi.    

Başkanlık seçiminin ardından, K.B.S.B – Kazan ve Basınçlı Kap Sanayicileri Birliği’nin mütevelli heyeti üyelik talebi heyete sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi. K.B.S.B Başkanı Cem Özyıldırım teşekkür mahiyetindeki konuşmasını gerçekleştirdi.

Yönetim Kurulu Başkanı Taner Yönet ve ardından komisyon başkanları, 2021 yılı çalışma raporlarını ve 2022 çalışma planlarını heyete sundu, ardından vakıf saymanı Nurettin Özdemir vakıf ve iktisadı işletmenin 2022 yılı bütçesini açıkladı, mütevelli heyeti başkanı bütçeyi onaya sundu, oy birliği ile kabul edildi.

Çalışma raporu ve bütçenin onaylanmasının ardından, 9. Dönem Yönetim ve Denetim Kurulları seçimine geçildi. Yeni yönetim kurulu 9 asil, 5 yedek, denetim kurulu ise 3 asil ve 3 yedek üyeden oluşturuldu. Görev dağılımı yapılacak ilk yönetim kurulu toplantısında belirlenecektir. Yapılan seçimin ardından 9. Dönem Yönetim Kurulu adına Sarven Çilingiroğlu teşekkür konuşması yaptı.

Toplantı ISKAV Kurucu üyelerinden Friterm AŞ temsilcisi, 5. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı A. Metin Duruk’un mütevelli heyeti üye temsilciliğinden ayrılma konuşması ile devam etti. Taner Yönet vakfa katkıları ve çalışmalarından ötürü kendisine üyeler adına teşekkür konuşmasını gerçekleştirdi. Friterm AŞ’nin yeni temsilcisi firma genel müdürü Naci Şahin oldu. Toplantı Mütevelli Heyeti üyelerinin görüş ve temenni konuşmaları ile sona erdi.

Mütevelli Heyeti Yeni Üye

  1. K.B.S.B Kazan ve Basınçlı Kap Sanayicileri Birliği

9. Dönem Yönetim Kurulu Listesi

  1. Sarven Çilingiroğlu – İSKİD
  2. Ayça Eroğlu – SystemairHSK
  3. Turgay Karakuş – SOSİAD
  4. Nurettin Özdemir – Makro Teknik  
  5. Önder Polat – MTMD
  6. Cem Savcı – İSKİD
  7. Gökhan Ünlü – TTMD
  8. Turgay Yay – Daikin
  9. Taner Yönet – İSKİD

9. Yönetim Kurulu Yedek Listesi

  1. Ekrem Erkut – DOSİDER
  2. Güray Korun – ESSİAD
  3. Ozan Atasoy – İSKİD
  4. Ertuğrul Şen – İZODER
  5. Tevfik Peker – ISISO

9. Dönem Denetim Kurulu Listesi

  1. Ersan Bakanay – Cenk AŞ
  2. Bayram Kömürcü – Erbay Soğutma
  3. Naci Şahin – Friterm AŞ

9. Dönem Denetim Kurulu Yedek Listesi

  1. Hırant Kalataş – Alarko Carrier
  2. Prof. Dr. Hasan Heperkan – YTÜ Vakfı
  3. Olgun Sönmez – Sönmez Global

E-Bülten Kayıt