Nordex Türkiye’den “A’dan Z’ye Rüzgar Santrali Kitabı”na Destek!

Vega Enerji Genel Müdürü Erman Kaya ve Nordex Türkiye’nin Genel Müdürü Habib Babacan, 17 Haziran 2021 tarihinde Nordex Türkiye İzmir Servis ve Teknik Eğitim Merkezi’nde “A’dan Z’ye Rüzgar Santrali” kitabının tanıtımı amacıyla bir araya geldi.

Erman Kaya’nın yenilebilir enerji sektöründe ki tecrübesi ile çeşitli kaynaklardan derlenen “A’dan Z’ye Rüzgar Santrali Kitabı” ; meslek lisesi, meslek yüksek okulu ve üniversite öğrencilerine rüzgar enerji sektörünü yakından tanımaları fırsatı sunuyor.

Enerji sektörüne yönelip, bilgi sahip olmak ve bu yolda ilerlemek isteyen gençlere yol gösterip destek vermek için derlenen kitapta; rüzgar enerjisinin tarihçesinden, rüzgar ölçüm metotlarına, rüzgar türbin ve bileşenlerinden, proje geliştirme ve izin süreçlerine kadar birçok konu başlığı yer alıyor.

Kitabın, Nordex Türkiye’nin üniversitelerde, liselerde yapılacak olan rüzgar enerjisi eğitimlerinde, sunumlarında ve diğer öğrenci organizasyonlarında sektöre ilgi duyan öğrencilere ücretsiz olarak dağıtılması planlanıyor.

Kitabın elektronik kopyasına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://drive.google.com/file/d/1bI9-OT7q1y_PfenW1ntVeLfQw4acaDTr/view?usp=sharing

E-Bülten Kayıt