Duyar Pompa, Hizmet Ağını Genişletmeye Devam Ediyor

55 yıllık sektör tecrübesiyle pompa ve hidrofor teknolojilerinin lider üreticilerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Duyar Pompa, hizmet ağını genişletmeye devam ediyor.

Son zamanlarda eğitim alanında yer alan kurum ve kuruluşların yanında olan Duyar Pompa, Van 100. Yıl Üniversitesi ve Katip Çelebi Üniversitesi’ne çözüm ortağı oldu.

“Yaşama Duyarlıyız” yaklaşımıyla eğitim kurumlarında yangın güvenliğinin sağlanmasına hassasiyetle yaklaşan Duyar Pompa, yeşil yatırımlara teşvik eden, küresel değer zincirlerinin gölgesinde çalışmalarına yön veriyor. Bu kapsamda konut projelerinin ve endüstriyel tesislerin çözüm ortağı olan Duyar Pompa, eğitim dünyasına da ayrı bir hassasiyetle yaklaşıyor.

Duyar Pompa son olarak Katip Çelebi Üniversitesi’nde NFPA 20’ye uygun DNP 80-250 Yatay Uçtan Emişli 75 kw 1 asıl elektrik motorlu, 1 yedek DNP 80-250 Yatay Uçtan Emişli 66 kw dizel motorlu pompadan oluşan yangın setiyle yerini aldı. Avrasya Üniversitesi, Kayseri Devlet Yurdu projelerinden sonra ağına kattığı eğitim kurum ve kuruluşlarını arttıran Duyar Pompa, yaşama ve çevreye duyarlı teknolojik ürün yelpazesi ile sektöründe fark yaratmaya devam ediyor.

E-Bülten Kayıt