Fame Residence Lara & Spa Otel’in Havası, Doğu İklimlendirme ile Güvende…

Akdeniz’in mavisini Toroslar’ın yeşili ile buluşturan, mavi bayraklı plajı, spor aktiviteleri ile ziyaretçilerinin sağlığına ve konforuna önem veren Fame Residence Lara & Spa Otel tüm, kapalı alanlarının iklimlendirilmesinde Doğu İklimlendirme’nin Klima Santrallerini tercih etti.

Fame Residence Lara & Spa Otel, Doğu İklimlendirme’nin B-FRESH Hava Temizleme Üniteleri ile pandemide müşterilerine güvenli ve konforlu yaşam alanları sunuyor.

B-FRESH Hava Temizleme Üniteleri Sağlık Bakanlığı ÇEVSİS onaylı, 3 kademe olarak tasarlanan filtreleme sistemi ile havayı ilk olarak EN 16890 standardına uyumlu ISO ePM1 (F7) filtreden geçirerek içerisinde bulunan 0,3-1 µm büyüklüğündeki partiküllerden arındırıyor. Büyük partiküllerden arındırılmış hava, D99 dozunda, ozon üretmeyen, 254 nm dalga boyuna sahip UV-C lambalardan geçirilerek, içerisinde bulunan; bakteri, küf ve virüs gibi kirleticilerden temizleniyor. Filtreleme sisteminin son adımı olan EN 1822:2009 standardına uygun H13 sınıfı HEPA filtreler ile 0.1-0.3 µm büyüklüğündeki partiküller, %99,99 oranında yakalanarak temiz hava elde ediliyor. Performans, ozon salınım ve UVC lamba dalga boyu ölçüm testlerini başarıyla geçen B-FRESH, İstenen tüm şartları yerine getirerek ISO 15714, ISO 13697, ANSI/ASHRAE 185.1, ANSI/ASHRAE 185.2 standartlarını sağlıyor.

E-Bülten Kayıt