Halis Abuşka, BVN’ye Mali İşler Müdürü Olarak Atandı

BVN Satış ve Pazarlama departmanından sonra şirket Mali İşler Departmanı yönetici pozisyonuna da atama yaptı. BVN, Mali İşler Yönetimi yapılanmasında Muhasebe, Finansman ve Bütçe birimlerinin koordinasyonu için Türkiye’nin önde gelen sektör lideri firmalarında üst düzey yöneticilik görevleri yürütmüş olan Halis Abuşka’yı Mali İşler Müdürü olarak atadı.

Halis Abuşka özellikle, mali İşler Departmanı ile ilgili yapının reorganize edilmesi, mali İşler departmanı altında Finans, Muhasebe, Bütçe birimleri operasyonları ve ekiplerinin güncel mevzuata uygun teknolojik ve sistemsel gelişmeler ışığı altında sevk ve idare edilmesinden sorumlu olacak.

BVN’nin stratejik hedeflerine ulaşmasında mali sorumluluk merkezi ilkesine uygun olarak, şirket büyüme ve karlılık hedeflerine pozitif katkılar sağlayacak olan Halis Abuşka, BVN’deki bu yeni yapılanmada önemli bir rol üstlenecek.

Halis Abuşka Kimdir?

1977 Tokat Turhal doğumludur. Lisans Eğitimini Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Bölümünde tamamlamıştır. S.M. Mali Müşavir meslek unvanına sahiptir. 2002 yılında profesyonel iş hayatına başlamıştır. Türkiye’nin Çeşitli sektörlerinin önde gelen firmalarında Muhasebe, Dış Ticaret, Finansman ,Bütçe ,Denetim alanlarında uzun yıllar yöneticilik yapmıştır. Granit Tekstil’de Mali İşler ve  Dış Ticaret Yöneticisi olarak iş hayatına başlayan Abuşka, sırasıyla Mare Dış Ticaret firmasında Dış Ticaret ve Muhasebe Yöneticisi,  Alders Tekstil’de Finans Müdürü, ALD Dış Ticaret’te Bütçe ve Finans Müdürü, Gülaylar Group’ta Finans ve Muhasebe Direktörü olarak çeşitli  görevler üstlenen Halis Abuşka, Mali İşler Müdürü olarak BVN Bünyesine katılmıştır. Evli ve 2 çocuk babası olup, İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

E-Bülten Kayıt