ETNA, 20-25 Haziran’da Almanya’da Düzenlenecek Olan INTERSCHUTZ 2022 Fuarı’nda!

Pompa sektörünün yeniliklere öncülük eden lider firması ETNA, 20-25 Haziran 2022 tarihleri arasında Almanya’nın Hannover şehrinde düzenlenecek, dünyanın en büyük yangın, arama kurtarma, sivil savunma ve güvenlik fuarı olan INTERSCHUTZ 2022’ye katılıyor.

Interschutz 2022 Hannover fuarı; yangın ve yangın güvenlik teknolojileri, iş güvenliği, acil yardım, yangından korunum aksesuarları, iletişim komuta kontrol sistemleri vb. geniş bir yelpazede son teknoloji ürün ve çözümlere ev sahipliği yapacak olup, ayrıca düzenlenecek konferanslarla başta Avrupa ülkeleri olmak üzere tüm dünyadan sektör profesyonellerini ağırlamaya hazırlanıyor.

ETNA, Interschutz 2022 Hannover fuarında başta EN 12845 standardına uygun yangın pompası olmak üzere, UL listeli, FM onaylı yangın pompası, HIZIR su baskını boşaltma ve mobil yangın söndürme pompası, elektrik+dizel tahrikli alarm kitli yangın pompası ve yangın pompalarında kullanılan kendi üretimi olan koruma ve kontrol panolarını sergileyecek.

46 yılı aşan bilgi birikimi, güçlü insan kaynağı ve organizasyon yapısıyla başta Avrupa ülkeleri olmak üzere 35’i aşkın ülkeye düzenli ihracat gerçekleştiren ETNA, misafirlerini 12. Hol E-23 numaralı stantta ağırlamaya hazırlanıyor. 

E-Bülten Kayıt