Her Nefeste İçinizi Rahatlatacak Teknoloji: Mia Air

Hayatımızın %90’ını geçirdiğimiz iç ortamlar, dış ortamlara göre 10 kat daha kirlidir. Beraberinde sağlık problemlerini getiren bu durum yaşam kalitemizi düşürür. Havadaki kirleticileri temizlemek için tasarlanmış Mia Air, sağlıklı yaşam sürmeniz için gerekli iç ortam hava kalitesi sunar.

Minimum karbon ayak izine sahip Mia Air, enerji verimli ve çevre dostudur. Anti-alerjik yapısı sayesinde en üst kalitede temiz hava sağlar. Her yaş grubunun güvenliği dikkate alınarak yapılan tasarımı ve yanmaz ABS gövde yapısı ile Mia Air, CE, ECARF ve Energy Star sertifikalarına sahiptir. Mia Air, ortam sıcaklığını etkilemeden hava kalitesini sürekli olarak ölçümler, kullanım alanının büyüklüğü ve kirlilik miktarına göre değişen sıklıkta ortamdaki tüm havayı sürekli temizleyerek hayat kalitenizi yükseltir.

35 yıllık hava filtrasyonu tecrübesinin bir ürünü olan Mia Air, filtrasyon teknolojisinin geldiği son noktayı sizlere sunmaktadır. Mia Air, havada bulunan ultra ince partikülleri %99,99 oranında hapsederek ortama temiz hava sağlamak için tasarlanmıştır. Gözle görülemeyen küçük parçacıkları yakalayan HEPA filtresi ile kirli havayı saniyeler içerisinde temiz havaya dönüştürür.

Mia Air Ailesinin diğer üyelerine daha yakından bakalım.

Mia Air Tower- Geniş Alanların Temiz Hava Kaynağı

27 m2 filtre yüzey alanına sahip olan Mia Air Tower, 300 m2’lik geniş alanlarda, havada bulunan ince partikülleri %99,9995 oranında hapseder. U15 sınıfı ULPA filtresi ile gözle görülmeyen ultra küçük parçacıkları yakalayarak kirli havayı saniyeler içerisinde temiz havaya dönüştürür.

Mia Air Compact- Temiz Havayı Her Yerde Hissedin

Hava kalitenizi artırmanın en kolay yollarından biri de CE Sertifikalı anti-alerjik yapıya sahip Mia Air Compact’tir. Havadaki kirleticileri %99,99 oranında hapseden HEPA filtrasyon teknolojisi ve hafifliği sayesinde kolayca taşınır

Mia Air IQ- Her Ortamda Hava Kalitenizi Ölçer

Hayatımızın büyük bir kısmını evde, ofiste ve araçta geçiririz. İç ortamların havası, dışarıdaki havadan daha kirlidir ve kirlilik, mental ve fiziksel sağlığımızı olumsuz yönde etkiler.

Soluduğumuz havanın kalitesini Mia Air IQ ile kontrol ederek kendimizi ve sevdiklerimizi korumak için önlemler alabiliriz.

Mia Air Mobil Uygulaması ile “Havanız” Kontrol Altında

Mia Air, üzerinde bulunan pratik panel tasarımı ile manuel olarak, mobil uygulamayla ise uzaktan erişimle hem sizin hem de sevdiklerinizin hava kalitesini en kolay şekilde dünyadaki herhangi bir yerden kontrol etmenizi sağlar.

Mia Air Mobil Uygulama, all-in-one ekran tasarımı ile ortamdaki hava kalitesine ve filtre ömrüne yönelik bilgileri anlık olarak sunarken cihazla ilgili tüm parametrelere de erişim imkânı sağlamaktadır. Filtre değişim zamanı geldiğinde ekranda beliren otomatik hatırlatma ekranı sayesinde filtrenin online siparişine imkân sunar.

E-Bülten Kayıt