Anadolu ISUZU’nun Yangın Güvenliği Konusunda 25 Yıllık Çözüm Ortağı : EEC

Otomotiv endüstrisi, dijitalleşmenin üretim sahalarındaki faydalarından güç almaya devam ediyor. Gebze Şekerpınar’da 300 bin metrekare araziye kurulu tesislerinde üretim gerçekleştiren Anadolu ISUZU, 2021 yılında hayata geçirdiği “akıllı fabrika” projesi dikkat çekiyor. Üretim kalitesini geliştiren yatırımlara önem veren Anadolu ISUZU, tesisindeki can ve mal güvenliği süreçlerini de hassasiyetle yürütüyor.

Yatay mimariye ve 100 bin metrekare kapalı alana sahip tesisisin Yardımcı İşletmeler Yöneticisi Kaan Sırdaş, yangın güvenliği konusunda 25 yıldır süren çözüm ortaklığını paylaştı.

Yangın algılama sistemlerinin kendisi göreve başlamadan önce kurulduğunu belirten Kaan Sırdaş, EEC ürünlerinin yıllardır sorunsuz çalıştığını ve projelendirme süreçleri, teknik destek ve ekibin profesyonelliği açısından EEC ile güzel bir işbirlikleri olduğunu belirtti.

Çözüm ortaklarının sunduğu avantajlara da değinen Kaan Sırdaş, servis hizmeti ve yedek parça bulunabilirliğine dikkat çekti. Ayrıca kullanılacak alanlarda doğru ürün ve doğru sensör seçimi ile sistemin prosese doğru şekilde entegre edilmesinin de önemli unsurlar olduğunu vurguladı. Ve mühendislik çözümleri açısından EEC’nin yetkin bir kadrosu olduğunu ifade etti.

Sistemi kullanıcı dostu ve kararlı çalışan bir sistem olarak tanımlayan Kaan Sırdaş, sözlerine şöyle devam etti: “Panellerin kullanımı kolay ve rahat anlaşılabilir. Riskleri sorunsuz bir şekilde tespit edebileceğimizi biliyoruz. Herhangi bir problemi hızlı bir şekilde bize bildireceği için sistemin varlığı bir güven veriyor. Edwards ürünleri ile ilgili sorun yaşamıyoruz. Çünkü kaliteli ürünler, uzun yıllardır kullandığımız halde ürünlerden aynı performansı alabiliyoruz” dedi.

Sistemin sağlıklı çalışmaya devam edebilmesi için periyodik bakımlarına önem verdiklerini söyleyen Kaan Sırdaş: “İlgili alanlar periyodik olarak ve tek tek en ince detayına kadar kontrol ediliyor. Bu sayede sistemin çalıştığını da tekrar tekrar kontrol etmiş oluyoruz. EEC hem taleplerimizde terminlere uyuyor hem de prosesimizi aksatmayacak şekilde bize uyum sağlıyor. Örneğin gerektiğinde geç saatlerde de hizmet alabiliyoruz. Montaj ve devreye almaları istediğimiz saatte yapıyorlar.

Satış personelimiz başka bir sistem veya ürün örneği görmek istediğinde diğer müşterilerinin tesislerini ziyaret ederek, incelememize olanak sağlıyorlar. Bunlar bizim değerlendirme süreçlerimizde oldukça önemli. Pandemi sürecinde de fabrikamızın kurallarına uyacak şekilde davrandılar. Yangın güvenliğimizi sağlamaya her zamanki gibi devam edebildik” diyerek aldıkları hizmetten memnuniyetlerini dile getirdi.

Anadolu ISUZU olarak risklere karşı hep tedbirli davrandıklarını belirten Kaan Sırdaş, “Yangın algılama sistemi bizim için çok önemli, çünkü yangın güvenliği demek can güvenliği demek. Bu yüzden herhangi bir yasal zorunluluk olsa da olmasa da bu önlemleri alıyoruz” dedi.  

E-Bülten Kayıt