İMBAT, Rooftop Klima Cihazları ile Downtown Bursa Projesi’ne Değer Katacak

Atış Yapı tarafından Bursa’da inşa edilen Downtown projesinin de tercihi İmbat çatı tipi klima cihazları oldu.

620 bin metrekare alan üzerine inşa edilen ve 2023 yılında tamamlanması planlanan projede; 11 konut, otel, rezidans, eğlence merkezi, alışveriş ve yaşam merkezi, 1.200- 2000 kişilik toplantı salonu bulunuyor.

Downtown Bursa projesi, tarihe tanıklık edeceğiniz Pars Kent Müzesi, açık ve kapalı mega oyun parkları, sinemaları termal suya sahip sağlık, estetik ve spor merkezi ile eğlence, sanat ve kültür merkezi olma misyonu da taşıyor.

Projede 16 adet İmbat su soğutmalı çatı tipi klima cihazı kullanıldı

Bursa Downtown Projesi’nin alışveriş ve yaşam merkezinde 16 adet İmbat su soğutmalı çatı tipi klima cihazı kullanıldı. Klimaların 6 adedi sinema salonlarında, diğerleri ise merkezin diğer alanlarında yüksek verimli ve ideal iklimlendirme yapacak.

Yetkililerden tam not aldı

İmbat, cihazların fabrika testlerinde, bizzat bulunan yetkililerden de tam not aldı. İmbat yetkilileri, su soğutmalı çatı tipi klima cihazlarının kullanıldığı, Galataport, Yargıtay, Sivas Prime Mall Avm ,YDA Ödüllü bina gibi özel referanslarına Downtown Bursa Projesi’ni de eklemekten son derece mutlu olduklarını açıkladı.

Eurovent belgesine sahip tek yerli marka

Eurovent belgesine sahip tek yerli marka olan İmbat çatı tipi klima cihazları; özel kontrol sistemi ile bina yönetim sistemlerine bağlanabilir, uzaktan set değerleri izlenebilir ve ayarlanabilir özelliktedir. Değişken soğutma yükleri sayesinde eşit yaşlanma özelliğine sahip olan kompresörler ile maksimum enerji tasarrufu sağlanır. Standart olarak çift cidarlı üretilen cihazlar, %100 taze hava ile çalışabilmekte ve EC plug fan, asimetrik kompresör, mikroişlemci kontrol ile çözüm ortağı olduğu projelere yüksek enerji verimliliği sunmaktadır. Proje ve mahal ihtiyacına göre özel tasarlanabilen üfleme yönleri; alttan, alından, üstten veya alttan seçilebilmektedir.

Sektörde faal olan 12 Ar-Ge merkezinden birine sahip

Sektörde 30. yılını geride bırakan İmbat, sektörde faal olan 12 Ar-Ge merkezinden birine sahip bulunuyor. İthal markaların oldukça ağırlıklı olduğu bir pazarda, sektörün önemli oyuncularından biri olan İmbat, her geçen gün güçlenerek, daha fazla ihracat yapmaya ve daha güzel projelere imza atmaya devam ediyor.

E-Bülten Kayıt