Romanya’daki Spor Salonlarının Tercihi de İmbat Çatı Tipi Klima

İlk kez 21 yıl önce çatı tipi klima üretimine başlayan, 2015 yılında da Türkiye’de ilk dünyada ise 7. Eurovent sertifikasına sahip olan İmbat, çatı tipi klimalarını başta Avrupa ülkeleri olmak üzere 50’den fazla ülkeye ihracat ediyor. Avrupa’nın tercih ettiği nadir Türk iklimlendirme şirketlerinden olan İmbat, ürünlerinin yurt dışı satışının hemen hemen yarısını Almanya, Avusturya, Portekiz, Romanya, Sırbistan, Rusya, İngiltere ve İsviçre’ye yapıyor.

Romanya da birçok spor salonunda kullanılan İmbat çatı tipi klimalara olan talep gün geçtikçe artıyor. Son olarak Viisoara Sport Hall,  Sport Hall Hidrosalt ve  Mihaela_Sport Hall spor okulu projelerinin spor salonlarının iklimlendirmesinde de İmbat tercih edildi.

İmbat çatı tipi klima cihazları, özel geliştirilmiş yazılımlarla uzaktan kontrol edilebiliyor. Özel kontrol sistemi ile bina yönetim sistemlerine bağlanabilen İmbat Çatı Tipi Klimalar’ın set değerleri uzaktan izlenebiliyor ve ayarlanabiliyor. Değişken soğutma yüklerine göre kompresörler eşit yaşlanıyor, maksimum enerji tasarrufu sağlanıyor.

Standart olarak çift cidarlı üretilen İmbat çatı tipi klima cihazları, %100 taze hava ile çalışabilmekte ve EC plug fan, asimetrik kompresör, mikroişlemci kontrol ile maksimum enerji tasarrufu ile yüksek verimde çalışıyor. Proje ve mahal ihtiyacına göre özel tasarlanabilen üfleme yönleri, alttan, alından, üstten veya alttan seçilebiliyor.

Türkiye iklimlendirme sektöründe faal olan 12 Ar-Ge merkezinden birine sahip olan İmbat, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bugün ithal markaların oldukça aktif ve ağırlıklı olduğu bir pazarda, sektörün önemli oyuncularından biri olan İmbat, daha iyi teknolojilerle daha yaşanabilir bir dünya için çalışmaya ve üretmeye devam ediyor.

E-Bülten Kayıt