Mechtalks, Sürdürülebilirlik Konusunda Ortak Akıl Oluşturma Hedefiyle Kasım’da Düzenleniyor

Türk Tesisat Mühendisleri Derneği (TTMD), Mekanik Tesisat Müteahhitleri Derneği (MTMD) ve Borusan Grup şirketlerinden Borusan Mannesmann ev sahipliğinde gerçekleştirilen MechTalks etkinlikler serisinin ikincisi 24 Kasım 2022’de İstanbul Mandarin Oriental Hotel Kuruçeşme’de düzenlenecek. Sürdürülebilirlik konu başlığını odağına alacak etkinlikte net sıfır enerjili bina teknolojilerinden elektrifikasyonun etkin kullanımına farklı konular mercek altına yatırılacak.

TTMD, MTMD ve Borusan Mannesmann iş birliği ile hayata geçen Mechtalks etkinliklerinin ikincisi sürdürülebilirlik konu başlığı ile 24 Kasım 2022’de İstanbul Mandarin Oriental Hotel Kuruçeşme’de düzenlenecek. Mechtalks, ülke kalkınmasını ve her anlamda sürdürülebilirliği sağlamak adına kamu ve özel sektörden profesyonelleri, sanayici ve iş adamlarını, akademisyenleri, girişimcileri ve öğrencileri ortak bir akıl oluşturma vizyonu ile bir araya getirecek.

24 Kasım’da Mandarin Oriental Hotel’de düzenlenecek ikinci etkinliğin konuşmacıları yavaş yavaş belli oluyor. 2020 yılı We Are The City Champions ödülüne layık görülen Alexandra Knight, UNDP Türkiye İklim Değişikliği ve Çevre Portföy Yöneticisi Nuri Özbağdatlı, Danimarka Teknik Üniversitesi akademisyenlerinden Ongun Berk Kazancı gibi sektörün ve alanının önde gelen birçok ismi bu etkinlikte farklı panellerde konuşmacı olarak yer alacak.

Sektörün en iddialı etkinliklerinden biri olan MechTalks, ülke kalkınmasına, sosyal refahın artmasına, sürdürülebilirliğe, istikrarın sağlanmasına ve rekabet gücünün artırılmasına önemli katkı sağlamak amacıyla Türk Tesisat Mühendisleri Derneği (TTMD), Mekanik Tesisat Müteahhitleri Derneği (MTMD) ve Borusan Grup şirketlerinden Borusan Mannesmann ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlik hakkında detaylı bilgi www.mechtalks.com adresinden alınabiliyor. Etkinliğe ön kayıt ise https://mechtalks.com/onkayitformu/ linkinden gerçekleştirilebiliyor.

E-Bülten Kayıt