Barış Enerji, Azerbaycan’daki Fabrikalara, Çevreye Duyarlı Teknolojilerini Tanıttı

Barış Enerji, Azerbaycan’da bulunan fabrikalara, Yeşil Mutabakat, Sıfır Karbon ve İklim Değişikliği konularında eğitimler verdi. Bu eğitimlerde, Barış Enerji’nin enerji verimliliği yüksek, çevreye duyarlı ürünlerinin tanıtımı yapıldı. Eğitimler, Barış Enerji Satış ve Pazarlama Direktörü Hamdi Hoplamaz ve İhracat Yöneticisi Metin Filizci tarafından verildi.

Eğitim programında, fabrikaların enerji tüketimlerini azaltarak karbon ayak izlerini minimize etmeleri için gerekli olan stratejiler ve yöntemler detaylı bir şekilde ele alındı. Ayrıca, Yeşil Mutabakat ve Sıfır Karbon hedeflerine ulaşmak için uygulanabilecek en iyi uygulamalar paylaşıldı. Katılımcılar, iklim değişikliğinin etkilerini azaltma ve enerji verimliliğini artırma konularında önemli bilgiler edindi.

Eğitim sırasında, fabrikalara tanıttılan ürünler arasında Barış Enerji’nin kendi imalatı olan; buhar kazanları, atık ısı kazanları, sıcak su kazanları, kızgın yağ kazanları, elektrikli buhar kazanları, kojenerasyon-trijenerasyon sistemleri, ekonomizer ve degazör gibi yüksek verimlilik sağlayan ve çevreye duyarlı ürünleri de yer aldı.

Barış Enerji, sürdürülebilirlik ve çevre koruma konularında farkındalığı artırmak ve endüstriyel tesislerin yeşil dönüşümüne katkıda bulunmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Azerbaycan’da gerçekleştirdiği eğitimlerle de  çevre dostu çözümleri hakkında bilgi paylaşımında bulunarak hem yerel hem de global çevre hedeflerine ulaşılmasına katkı sağladı.

E-Bülten Kayıt