Kombi Klima Shop’tan Yaza Merhaba Kampanyaları – Finansal Avantaj Paketi

Kombi Klima Shop, 2012 yılından bu yana ısıtma ve soğutma sektöründe ihtiyaç duyulan tüm ürünleri sektördeki firmalarla buluşturan ulusal bir satış firması olarak faaliyet gösteriyor. Üreticilere rakip olmuyor, son kullanıcıya satış yapmıyor, gelen talepleri perakendeci firmalarına yönlendiriyor. 365 gün kampanyalar düzenleyerek karlılıklarını arttırıyor. Sektörün en geniş dağıtım kanalına sahip olan ve gerçek anlamda bir b2b firması olarak faaliyet gösteren Kombi Klima Shop, 81 ilde 4.500’ün üzerinde firmaya direkt satış yapıyor.

Haziran 2024’te başladığı yeni finansal avantaj paketi “Yaza Merhaba Kampanyaları” ile firmaların satışlarına destek oluyor.

 

  • Kampanyalı 9 Taksite kadar %6 Prim: World ve Maximum bireysel kartlarda 4-5-6-7-8-9 taksitlere, Axess Ticari Kartta 6-7-8-9 taksitlere, Bonus Bireysel Kartta 4-5-6-7 taksitlere, diğer tüm banka kartlarına 4-5-6 taksitlere %6 prim veriyor.

 

  • Havaleye %6 İskonto: Tek çekim kredi kartı fiyatımızdan havaleye faturada %6 indirim uyguluyor.

 

  • 3 Taksit: Tek çekim kredi kartı fiyatına 3 taksit imkanı ile satın alma imkanı sunuyor.

 

  • 12 Taksit: Taksitli fiyatlara kart ayrımı yapmadan özel ve bireysel tüm kredi kartlarına 12 taksit uyguluyor. Ticari kredi kartlarda ise bankaların müsaade edeceği maximum taksit sayısı geçerli oluyor.

Kombi Klima Shop, ayrıca bankalar ile yaptığı faydalı anlaşmalar neticesinde firmalara; DBS, GFT (Garantili Fon Transferi), Ziraat Kesin Ödeme Sistemi ve Vinov ile 90 güne varan vade imkanı, 3 gün ödeme opsiyonu ve 15 gün açık hesap çalışma ile ödeme avantajları sunuyor. Perakendeci firmalarına banka teminat mektubu karşılığında, ister 90 gün vadeli çek ile ister kredi kartı ile 15 gün içinde kapatmak üzere açık hesap çalışma imkanı ve teminat mektubu limitleri kadar 90 gün vadeli çek ile ürün alabilme avantajı sunuyor.

E-Bülten Kayıt