ETNA, 16. AquaTherm Bakü Fuarı’na Katıldı

Pompa sektörünün yeniliklere öncülük eden lider firması ETNA, 15-17 Ekim 2024 tarihleri arasında Azerbaycan’nın başkenti Bakü’de düzenlenen, Azerbaycan ve Kafkasya bölgesinde HVAC pazarına hitap eden en büyük HVAC fuarı olma özelliğini taşıyan 16. AquaTherm Bakü Fuarı’na katıldı.

Evsel ve endüstriyel ısıtma, su temini, mühendislik sistemleri, yüzme havuzları ve kaplıca ekipmanları konusunda sektör profesyonelleri ile buluşma imkanı tanıyan AquaTherm Bakü Fuarı’nda ETNA, standında frekans kontrollü in-line ıslak ve kuru rotorlu sirkülasyon pompalarını, drenaj pompalarını ve frekans kontrollü komple paslanmaz çelik hidroforlarını sergiledi.

Yerli üretimden aldığı güç ile ihracat ve istihdama sağladığı katkıyla Türkiye’nin pompa teknolojileri sektörünün lider firması ETNA; gelişmiş pompa özelliklerini ileri teknoloji ile buluşturarak kaliteli, güvenilir, çevreye duyarlı ve düşük işletme maliyetli ürünlerini sektörün ve son kullanıcıların hizmetine sunuyor. 47 yılı aşan üretim ve sektör tecrübesi ile ETNA, Türkiye’de ve dünyanın pek çok ülkesinde tercih ediliyor ve güvenle kullanılıyor.

E-Bülten Kayıt