Duyar Pompa Yangın Sistemleri, İstanbul Gıda Kontrol Laboratuvarı’nda

65 yıllık sektör tecrübesiyle sektörün lider firmalarından Duyar Pompa yangın pompası setiyle çözüm ortağı oldu. T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı İstanbul Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü’nün yangın güvenliği, Duyar Pompa teknolojilerine emanet!

İstanbul Gıda Kontrol Laboratuvarı’nın yangın güvenliğini sağlayan Duyar Pompa; NFPA 20 uyumlu, yüksek verimli ve üstün mekanik güvenilirliğe sahip yangın pompalarıyla çözüm sundu.

Söz konusu projede;

DNP 65-250 yatay uçtan emişli, NFPA 20 uyumlu, 37 kW elektrik motorlu 1 adedi asıl ve 1 adedi yedek yangın pompası ve tesisat kaçaklarını önlemek üzere 1 adet jokey pompadan oluşan yangın seti kullanıldı.

Sistem Ekipmanları içerisinde;

  • Gövde rahatlatma vanası
  • Çekvalf
  • Manometre
  • Prosestat
  • Basınç Şalteri
  • Jokey Pompa
  • Genleşme Tankı
  • Hava Atma Ventili yer alıyor.

NFPA 20 Yangın Pompası

Duyar Pompa ürün gamı içerisinde yer alan yatay uçtan emişli yangın pompaları, tek kademeli olup kapalı çarklıdır.  Pompa ve motor bağlantısı ortak şase üzerine esnek kaplin kullanılarak yapılmıştır. Gres yağlı, uzun ömürlü rulmanlarla teçhiz edilmiştir. Sızdırmazlık için yumuşak salmastralara kullanılmaktadır. Emme ve basma hattında kullanılan vanalar ‘Duyar Vana’ markalıdır. Emme ve basma flanşları ISO 7005-2/PN16 standardına uygundur.

65 Yıllık Sektör Tecrübesi: Güçlü Yangın Güvenliği

Laboratuvarın yangına karşı güvenliğini sağlamak adına çözüm ortağı olan Duyar Pompa, yüksek verimli yangın pompalarıyla, su ve enerji tasarrufunu maksimum seviyede tutarak, acil durumlarda en etkin müdahaleyi sağlayan pompa sistemleri sunuyor.

65 yıllık sektör tecrübesiyle, yangın güvenliği alanında ileri mühendislik çözümleri sunan Duyar Pompa, projenin ihtiyacına göre geliştirdiği yangın pompa sistemleriyle yangın güvenliğini daha güçlü hale getiriyor. Yüksek verimlilik, enerji tasarrufu ve dayanıklılık özelliklerine sahip olan bu sistemler, Duyar Pompa’nın çevre dostu yaklaşımıyla da uyumlu.

7/24 Güvenilir Çözümler

Duyar Pompa, pompa sistemlerindeki uzmanlığıyla, uluslararası standartlara uygun (NFPA 20, TSE ve CE) yüksek verimli yangın pompaları üreterek, ihtiyaca en uygun seçimlerin yapılmasını sağlıyor. AR-GE yatırımlarıyla geliştirilen akıllı teknolojili, verimli enerji sunan ürün gamıyla; Bina teknolojilerinde, Endüstriyel Tesislerde, Enerji Tesislerinde, Akaryakıt ve Gaz Sanayisinde kullanılabilir. Ayrıca geniş satış sonrası servis ağıyla, düşük montaj ve kullanım maliyetleri barındırarak kolaylık sağlıyor.

 

E-Bülten Kayıt