EBITT, TTMD 17. Uluslararası HVAC+R Teknoloji Sempozyumu 2026’nın Altın Sponsoru Oldu

Türk Tesisat Mühendisleri Derneği (TTMD) tarafından düzenlenen 17. Uluslararası HVAC+R Teknoloji Sempozyumu, 14-15 Mayıs 2026 tarihlerinde İstanbul Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Bu yıl “HVAC Uygulamalarında Yapay Zekâ (AI)” ana temasıyla düzenlenecek etkinlik; sektör profesyonellerini, akademisyenleri, mühendisleri, üreticileri ve teknoloji geliştiricilerini aynı platformda buluşturacak.

Yapay zekâ destekli HVAC uygulamaları, dijitalleşme, enerji verimliliği, akıllı bina sistemleri ve sürdürülebilir teknolojilerin ele alınacağı sempozyumda; sektörün geleceğini şekillendiren global trendler, gerçek uygulama deneyimleri ve yeni nesil mühendislik yaklaşımları paylaşılacak.

Akıllı su teknolojileri alanında geliştirdiği yenilikçi çözümlerle öne çıkan EBITT, sektörün en önemli buluşmalarından biri olarak kabul edilen organizasyonda Altın Sponsor olarak yer alacak. Şirket, sempozyum boyunca yeni nesil teknolojilerini sektör profesyonelleriyle buluştururken, enerji verimliliği ve sürdürülebilirlik odaklı yaklaşımını da paylaşacak.

Etkinlik kapsamında EBITT’in yeni nesil akıllı hidrofor sistemi EVOLÍA da katılımcıların beğenisine sunulacak. IE5 permanent magnet motor teknolojisi, entegre inverter altyapısı, sessiz çalışma karakteri ve akıllı kontrol özellikleriyle dikkat çeken EVOLÍA; enerji verimliliği, sistem optimizasyonu ve sürdürülebilir bina teknolojilerine yönelik yaklaşımıyla sempozyumun teknoloji vizyonunu yansıtan ürünlerden biri olacak.

EBITT, geliştirdiği akıllı sistem çözümleriyle bu değerli organizasyonun bir parçası olmaktan duyduğu memnuniyeti vurgulayarak, tüm sektör paydaşlarını Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki standında EVOLÍA’yı yakından deneyimlemeye davet ediyor.

E-Bülten Kayıt