Artık Geniş Yaşam Alanlarında Havayı “Mia Air Tower” Temizleyecek!

Mikropor, iç mekanlarda havada bulunan partikülleri ve mikroorganizmaları yakalayarak sağlıklı bir yaşam için gerekli olan iç ortam hava kalitesini sağlamak amacıyla geliştirdiği Mia Air Hava Temizleme cihazını, 200 metrekareye kadar olan geniş alanlarda kullanılabilecek şekilde geliştirdi ve “Mia Air Tower” ismiyle piyasaya sürdü.

Partikül tutma sınıfı ULPA seviyede olan “Mia Air Tower”, iç mekanlardaki ultra ince partikülleri yüzde 99.9995 oranında yakalayarak, sağlıklı yaşam alanları sunuyor.

Dünyanın lider hava filtresi üreticisi Mikropor, yaşam alanlarında havada bulunan partikülleri ve mikroorganizmaları yakalayarak, sağlıklı iç ortam hava kalitesi sağlamak amacıyla geliştirdiği “Mia Air Hava Temizleyici” ile tüm salgın hastalıklarla mücadelede etkin rol oynamaya devam ediyor.

Mikropor, havada bulunan ultra ince partikülleri yüzde 99,995 oranında hapsederek ortama temiz hava sağlayan ve taşınabilir bir çözüm sunan Mia Air’i 200 metre kareye kadar olan geniş alanlarda kullanılabilecek şekilde geliştirdi ve “Mia Air Tower” ismiyle piyasaya sürdü.

Partikül tutma sınıfı HEPA’nın da üzerinde yani ULPA seviyede olan “Mia Air Tower” U15 sınıfı filtre ve 27 metrekare filtre yüzey alanına sahip tasarımı ile evlerde, hastanelerde, okullarda, ofislerde ve daha bir çok yaşam alanında ultra ince partikülleri yüzde 99.9995 oranında yakalayarak, hava kirliliğinden kaynaklı sağlık sorunlarına yakalanma riskini azaltıyor.

Mia Air Tower, özel partikül ve VOC (Uçucu Organik Bileşik) sensörleri ile iç ortam hava kalitesini sürekli olarak denetliyor ve ortamın büyüklüğüne ve kirleticilerin yoğunluğuna göre değişen bir sıklıkta sürekli olarak havayı temizliyor. Yüzde 100 taze havanın sağlanamadığı koşullarda hava kalitesini artırmak adına oldukça etkili bir teknolojiye sahip olan Mia Air Tower, yaşam alanlarındaki iç ortam hava kalitesini yükselterek, solunum yoluyla enfekte olma riskini minimize ediyor.

Mia Air Tower, beş farklı (Ekonomi, Turbo, Sessiz, Otomatik ve Manuel) çalışma modu, ergonomik tasarımı ve uzaktan kontrolü mümkün kılan mobil uygulaması ile kullanıcı dostu çözümler sunuyor. IOS ve Android cihazlarda kullanılabilen Mia Air Tower, mobil uygulaması ile iç ortamlardaki PM1, PM2.5, PM10, VOC, CO2, sıcaklık ve nem gibi değerleri anlık olarak kontrol edilebiliyor. Ayrıca filtrenin kalan ömrü uygulama üzerinden takip edilebiliyor.

E-Bülten Kayıt