Wavin Orbia’dan Yapıloji A.Ş.’ye Türkiye Birinciliği Ödülü

Wavin Orbia, bayisi olan  Yapıloji A.Ş.’ye 2021 yılında göstermiş olduğu en yüksek performanslı ticari faaliyetlerinden dolayı  Türkiye ciro birinciği ödülü verdi.  

Wavin Genel Müdürü Fatih Asal ve İstanbul Bölge /Proje satış Müdürü Özhan Özer, Wavin Türkiye Ciro Birincilik ödülünü Yapıloji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Besler’e taktim etti.

Türkiye birinciliğinin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirten Yapıloji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet BESLER, “Yapıloji A.Ş. olarak 2016 yılından bu yana bayisi olduğumuz Wavin Orbia’dan  ciro bazında birincilik ödülü almıştık. Kariyerine değer katmayı ilke edinmiş çalışma arkadaşlarımızın başarıları ve bunun sonucunda kazandıkları ödüller gurur kaynağımızdır. Ekip olarak büyk hedeflerle ve yüksek performansla büyümeye devam edeceğiz” dedi.

Türkiye’nin ısı ve yapı ürünleri toptancı markası olan Yapıloji A.Ş., kuruluşundan buyana  büyüyerek, 10 bin kalemden fazla ürün gamı ile 30’a yakın dünya markasının temsilciliğini yapıyor.  Orbia Şirketler grubuna bağlı Wavin de bu dünya markaları arasında yer alıyor.

Hedef sektörlerde ki 20 yıllık tecrübesi ile yüksek müşteri memnuniyeti sunmayı hedefleyen Yapılojı A.Ş.’nin merkezi Bursa’da olup; İstanbul, Düzce, Ankara, Eskişehir, İzmir, Balıkesir bölgelerinde 7 şubesi ile doğalgaz, ısıtma, soğutma ve yapı grubu üzerine hizmet veriyor.

Bulunduğu bölgelerde en büyük toptan şirketler arasında yer alan Yapıolojı A.Ş., müşterilerine tüm ürünlerde; yüksek kalite, uygun fiyat-performansı ve hızlı teslim avantajı sunuyor. Ayrıca Türkiye genelindeki 35 şehre de ücretsiz sevkiyat hizmeti veriyor.

E-Bülten Kayıt