Çalışma Ortamlarına Yeni Yaklaşımlar

GF Hakan Plastik, GF’in 2025 stratejisi doğrultusunda “Performans, Öğrenme ve Önemseme” alanlarında kurum kültürünü geliştirme konusuna ağırlık veriyor. Motivasyonu artırma yönünde bir kültür tesis edilmesi yönünde İnsan Kaynağı’na yatırım, bu çalışmaların başında geliyor.

“Performans, Öğrenme ve Önemseme” GF’in kurumsal kimliğin oluşturulmasının temellerini oluşturuyor. Performans odaklanma, hız ve kusursuz bir sonuç elde etme; Öğrenme, yeniliğe açık olma ve Önemseme ise bir ekibin parçası olmayı ifade ediyor.

Bu yaklaşımla, düzenlediği eğitimlerle çalışanlarının bireysel gelişimlerine katkı vermeye devam eden GF Hakan Plastik’in kurumsal kültürün geliştirilmesi konusunda 2022 yılında yaptığı yeniliklerden biri, çalışma alanlarının yeniden düzenlenmesi oldu. Çerkezköy tesislerinde yapılan düzenlemelerle çalışma alanlarının daha efektif kullanımı ve çalışma kalitesinin artırılması hedeflendi.

Çerkezköy fabrika ofislerinde fonksiyonel bir çözüm ortaya koymanın yanı sıra firmanın kurumsal kimliğini de güçlendirecek bir tasarım üzerine gidildi. Özellikle ana giriş/lobi alanını, hem showroom hem de bir enstelasyon mekanı olarak ele alınırken; girişte ziyaretçileri karşılayan doğal taş kaplı, monokrom resepsiyon bankosu, gridal taş blok içinde bir niş olarak tasarlandı.

İnce uzun dikdörtgen bir plana sahip ofis katı, ortada oluşturulan tek bir ana koridor aksı ve ona takılan mekanlar olarak tasarlandı. Böylece ofis içi sirkülasyon çok daha net ve fonksiyonel bir hale getirildi.

Herkesin bir ekibin parçası olduğunu; kazanmanın yolunun her zaman iş birliğinden geçtiğini ifade eden Önemseme ilkesi, aynı zamanda yardımlaşmaya, dayanışmaya ve güven duygusuna dayalı bir iş ortamı tesis etmenin birinci adımını da oluşturuyor.

2 ayrı katta konumlandırılan dinlenme alanları bu Önemseme ilkesiyle ilişkili olarak çalışanların sosyalleşmesi, motivasyonunun artırılması yönünde düşünüldü.

GF Hakan Plastik, sadece yenilikçi ürünleri ile değil, çalışanları ve iş ortakları ile sürdürdüğü yenilikçi yaklaşımları ile öncü olmaya devam edecek. 

E-Bülten Kayıt