Grundfos Domestik Bina Hizmetleri Segmenti, HVAC OEM Müşterileri ile Bir Araya Geldi

2022 yılını yükselen bir grafikle sürdürmeye devam eden Grundfos Türkiye ve Orta Asya Domestik Bina Hizmetleri segmenti, HVAC OEM müşterilerini Sultanahmet’in tarihi dokusunda yer alan The Sarnıç Restaurant’ta ağırladı.

1500 yıllık tarihi su sarnıcının büyülü atmosferinde gerçekleşen etkinliğin açılış konuşmasını Grundfos Domestik Bina Hizmetleri Türkiye ve Orta Asya Satış Direktörü Meriç Atar gerçekleştirdi. Atar konuşmasında yıl içerisinde başarılı bir büyüme gerçekleştirildiğine dikkat çekerek ilerleyen dönemde de hedef büyütmeye devam edeceklerini kaydetti.

Etkinliğe konuşmacı olarak katılan şair, yazar Sunay Akın suyun geçmişten günümüze yolculuğuna yönelik eşsiz paylaşımlarda bulundu. Ardından HVAC OEM Kıdemli Kilit Müşteriler Yöneticisi Bilge Konuk, Grundfos’un HVAC OEM kanalına yönelik geliştirilen işlevsel ve sürdürülebilir ürün çözümleri ile ilgili paylaşımda bulundu.

Sektöre Yön Veren Ürünler

Grundfos HVAC OEM bölümü, sektörde ürün ve operasyon kalitesiyle birlikte, her zaman inovasyon ve yeni teknolojilere öncü olmuştur. Değişen piyasa koşullarına sürekli uyum sağlamakta ve sunduğu çözümlerle müşterilerinin ürünlerine değer katmaktadır. Sadece günümüz beklentilerini değil, geleceğin ihtiyaç ve standartlarını belirleyerek özellikle dijitalleşme konusundaki projeleri ile fark yaratmaktadır.

E-Bülten Kayıt